Raidaaja hakemus – Fwyffe the Guardian

Home Forums Applications Raidaaja hakemus – Fwyffe the Guardian

This topic contains 0 replies, has 1 voice, and was last updated by  Fwyffe 1 year ago.

Viewing 1 post (of 1 total)
 • Author
  Posts
 • #3524

  Fwyffe
  Participant

  Morjens!

  Olen Mika, opiskelija, ikää mittarissa 25 vuotta. Harrastuksien virkaa toimittavat pelaamisen lisäksi satunnaiset liikunta-aktiviteetit ja lukeminen.

  Wowia olen pelannut TBC:n lopulta alkaen, mainina suurimman osan ajasta druidi, jolla nyt teillekin haen. Raideista kokemusta on kerääntynyt Wrathin Naxxramaksesta eteenpäin.

  Armory: http://eu.battle.net/wow/en/character/darksorrow/Fwyffe/advanced

  WotLK: Druidilla aluksi balancena ja ICC feralina depsien clearattu Naxx, OS ja Ulduarin muutama eka bossi kunnes silloinen kilta kaatui, minkä jälkeen Trialin yli taukoa ja ICC 11/12 normissa ja joitain bosseja heroicilla killassa Mors Principium Est.

  Tässä välissä vietin vuoden valtion palveluksessa, joten iso osa Catan ensimmäisestä vuodesta meni ohi.

  Cataclysm: Catan aikana raidaus jäi vähemmälle ja tuloksena olikin vain kevyttä häröilyä warrulla depsien Firelandsissa ja hunterilla Dragon Soulissa.

  MoP: MoP:n alussa liityin druidillani tankkaamaan uudelleen perustettuun Mors Principium Estiin. Morssin riveissä saavutettua:
  MSV 10hc – clear
  HoF 10hc – clear
  ToeS 10hc – clear
  ToT 10hc – clear
  SoO 10hc – 11/14, Thokki jäi killan viimeiseksi kaadoksi rosteripomon vuoksi.

  Siirryimme muutaman muun kanssa Morssista Moronic Impressioniin, jossa pelasin feralia pääasiassa ja tankkailin tarvittaessa.
  SoO 25hc – clear

  WoD: Ms feral, os guardian meno jatkui MI:n riveissä.
  HM mythic – clear
  BRF mythic – 9/10, killan raiditoiminta kuoli Blackhand progen aikana.
  HFC – PuGeilla säätöä normi cleariin ja hc:lla osa bosseista

  Legion: Aloitin expansionin syksyllä pienellä porukalla leppoisalla meiningillä lähinnä M+ juosten aikataulujen kohdatessa. Joulukuun lopulla jouduin ottamaan taukoa pelistä ja kaverin houkuttelemana aloitin taas pelaamaan muutama viikko takaperin. Legionin raideista minulla ei siis valitettavasti ole LFR:ää kummoisempaa kokemusta, mutta tässä pelaillessa raidihammasta on alkanut kovasti taas kolottamaan.

  Sydäntalveen haen, koska etsinnässä on tasokas, suomalainen kilta, joka saa progressia aikaiseksi unohtamatta kuitenkaan (huonoa) huumoria ja yleistä viihtyisyyttä niin raideilla kuin muutenkin. Tarjolla teille on aktiivinen ja asiansa osaava pelaaja, joka joustaa tarvittaessa killan tarpeiden mukaan ja pyrkii parantamaan suoritustaan joka raidilla, bonuksena savolaisen kieroa huumoria ja huonoja juttuja. Tämän hetkisessä rosterissa en huomannut pikaisella vilkaisulla tuttuja nimiä, mutta muutama entinen Sydäntalven jäsen on kyllä tullut vuosien varrella vastaan.

  Wowia pyörittämässä on nyt jo jokusen vuoden vanhaa rautaa i5-3570 ja GTX 770, mutta eipä näilläkään ongelmia ole raideilla ollut. Nettinä toistaiseksi valitettavan hidas 8/2, mutta toimiipahan ainakin tasaisesti, eikä häiriöitä esiinny kuin hyvin harvoin. Kuulokkeet ja mikki löytyy.

  Toivottavasti törmäillään pian Wowin merkeissä.
  Fwyffe

Viewing 1 post (of 1 total)

The topic ‘Raidaaja hakemus – Fwyffe the Guardian’ is closed to new replies.