Raidaaja hakemus – Windwalker Monk

Home Forums Applications Raidaaja hakemus – Windwalker Monk

This topic contains 2 replies, has 2 voices, and was last updated by  Enthy 12 months ago.

Viewing 3 posts - 1 through 3 (of 3 total)
 • Author
  Posts
 • #3515

  Sheraei
  Participant

  Morjens!

  Valtteri, 18-vuotta.

  – Harrastuksia ei tällä hetkellä kummemmin löydy, muutakun opiskelujen ohella salilla käynti ja sitten tietenkin WoWitus.
  – Hahmon armory linkki: http://eu.battle.net/wow/en/character/silvermoon/Sheraei/simple (Tällä hetkellä Silvermoon realmilla, mutta jos appliction hyväksytään vaihdan realmia samantien)
  – Logit: https://www.warcraftlogs.com/rankings/character/16122221/latest/#partition=1 (7.2 patchin jälkeen ei ole logeja, koska guildi kaatui heti ensimmäisen raidin aikana uudessa patchissa)

  Pelihistoria:

  – WoW-uran aloitin Wrath Of The lich Kingin aivan loppupuolella, mutta tuolloin olin sen verran nuori etten pelistä kummemmin mitään tajunnut. Cataclysmin aikana raidasin satunnaisesti normal vaikeustasolla, mutta Dragon Soulista clearasin 4/8 Heroiccina tuohon aikaan retribution paladinilla. Mists Of Pandariassa clearasin kaikki raidit normal vaikeustasolla, Siege Of Orgrimmarin clearasin kokonaan Mythiccinä (tuohon aikaan Heroic) Pelasin tässä lisärissä Warlockia. Warlordsissa clearasin ensimmäisen tierin, jonka jälkeen otin WoWista vuoden tauon. Syynä tähän oli yksinkertaisesti se, että en pitänyt yhtään kyseistä lisäristä. Peliin palasin WoDin loppupuolella ja Legioniin lähdettiin vaihde päällä. Legionissa olen ollut kahdessa eri killassa. Ensimmäisen killan nimi oli “Fel”, jonka kanssa clearattiin ensimmäisenä iltana, kun EN julkaistiin 6/7 Heroic, seuraava iltana myös Xavius. Tämän killan kanssa farmattiin Heroiccia ja yritettiin saada mythic rosteri kasaan. Tämä ei ikinä tapahtunut ja guildi hajosi. Liityin sitten “Cryptic” nimiseen kiltaan, jonka kanssa clearattiinkin sitten 7/7 Mythic EN, 2/3 Mythic ToV ja 3/10 Mythic NH. Krosus saatiin 10% jonka jälkeen kilta kaatui.

  Koneen specsit:

  – GeForce GTX 960 4GB
  – i5-6400
  – 8GB ram
  – Nettinä toimii Anvian 100/20

  Haen Sydäntalveen, koska haluan päästä kokeilemaan raidaamista kovemmalla tasolla SUOMALAISESSA killassa. Sydäntalven nimen olen kuullut monet kerrat WoWi aikanani, joten nyt ajattelin pyrkiä sisään. Pystyn tuomaan killalle ERITTÄIN nopeasti oppivan ja todella sitoutuvan (pystyn osallistumaan kaikkiin raideihin, ellei ole todella hyvää syytä) pelaajan. Olen aina halukas oppimaan uutta, osaan ottaa kritiikkiä vastaan ja pyrin performaamaan classilläni niin hyvin, kuin mahdollista. Huumorintaju löytyy ja en pelkää mikrofoonin käyttöä. Mikkinä toimii Samson Meteor erillinen mikrofoni, joka on ainakin toistaiseksi hyvin ajanut asiansa. Kuulokkeina toimii Beyerdynamic 770 Pro 80 Ohm. Jos tällä tiedolla jotain teette.

  Eikai siinä sen enempää. Killasta ei löydy ketään tuntemiani ihmisiä.

  #3519

  Enthy
  Keymaster

  Otatko yhteyttä enthycia#2432

  #3538

  Enthy
  Keymaster

  Hylätty ei saada mahtumana ww.tä rosteriin

Viewing 3 posts - 1 through 3 (of 3 total)

The topic ‘Raidaaja hakemus – Windwalker Monk’ is closed to new replies.